Naast fotograferen vind ik het enorm leuk om te koken. Voor de uitdaging van deze week – Photo Animation – heb ik dan ook gekozen voor een lekker recept namelijk courgettesoep.
Courgettesoep

Ingrediënten
125 gr kokosolie (of boter)
3 lente-uien; in ringen
1 teentje knoflook; fijngehakt
2 courgette; in stukjes
1 rode peper; in dunne ringen
375 ml kippenbouillon
100 ml witte wijn
150 gr roomkaas met kruiden
olijfolie extra Virgin
125 gr kokosolie (of boter)
3 lente-uien; in ringen
1 teentje knoflook; fijngehakt
2 courgette; in stukjes
1 rode peper; in dunne ringen
375 ml kippenbouillon
100 ml witte wijn
150 gr roomkaas met kruiden
olijfolie extra Virgin
Tip
Na het opdienen maak je de soep af met een druppeltje olijfolie extra Virgin. Een lekker stokbroodje met een stukje zalm maakt het gerecht helemaal compleet.
Eet smakelijk!
Na het opdienen maak je de soep af met een druppeltje olijfolie extra Virgin. Een lekker stokbroodje met een stukje zalm maakt het gerecht helemaal compleet.
Eet smakelijk!